Help de bevolking van Oekraïne

Bestuurders luisteren naar jongeren in jeugdzorg

Woensdag 17 november 2010

Door mraben

Dertien bestuurders uit de Stedendriehoek brengen in de week van de jeugdzorg een werkbezoek aan een instelling voor jeugdhulpverlening. Zo gaat wethouder Bögeman van de gemeente Heerde op bezoek bij het Bureau Jeugdzorg, terwijl burgemeester Penninx van de gemeente Voorst naar Verian gaat.
Deze stages vormen een onderdeel van de Gelderse week van de Jeugdzorg. In totaal brengen zo’n 60 Gelderse bestuurders in deze week een werkbezoek aan een jeugdinstelling.

De Week van de jeugdzorg duurt van 13 tot en met 20 november. De provincie Gelderland organiseert deze week samen met diverse instellingen voor jeugdzorg, om het werken in deze branche op een andere manier onder de aandacht te brengen.
Naast deze bustour lopen tientallen burgemeesters en wethouders uit de provincie stage bij een instelling. De week wordt afgesloten met de bekendmaking van de Jeugdzorg Award 2010. Deze prijs gaat naar mensen die zich op een opvallende manier hebben onderscheiden in het werken met en voor jongeren. Het programma van de hele week is te vinden op www.weekvandejeugdzorggelderland.nl.

Contactpersoon:
Miriam Raben
Tel: 026- 359 8544
Mobiel: 06 – 2021 2073
E-mail: M.raben@gelderland.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?