Help de bevolking van Oekraïne

Bevrijdingsfestival belooft sluipschutters

Woensdag 3 mei 2017

Door Daniel van Harmelen

De tweede editie van het gratis bevrijdingsfestival Liberazione belooft sluipschutters ‘voor muzikale headshots’. Dat het festival noodgedwongen moest uitwijken naar het Zwitsalterrein is volgens de organisatie meer een zegen dan een vloek. De hoofdact op het festival is Wouter S, die onder andere op het Amsterdam Dance Event staat en op dezelfde avond nog in Tivoli Vredenburg optreedt.

Het festival wordt georganiseerd door Delicious Media in samenwerking met sponsoren. Zoals gezegd: Het festival is gratis en wel dankzij die sponsoren, benadrukt Ivo Kelava van Delicious Media. Bijzonder dit jaar is het kindvriendelijke programma. Kinderen kunnen vanaf 14.00 uur terecht voor een ‘mobiele kinderboerderij’ van Kinderboerderij Malkenschoten, naast andere attractie zoals springkussens.

Naast Wouter S komen nog meer artiesten optreden. ,,Allemaal mensen die keihard werken en echt een naam voor zichzelf maken. We maken er een chille avond van.” Hij heeft goede hoop op een mooi festival. ,,Ik hou het weer goed in de gaten; met zo’n 15 graden is het niet erg warm, maar het blijft tenminste droog. Dat is het belangrijkste. We hopen dat het ’s avonds lekker druk wordt, en ’s middags tijdens de kinderactiviteiten ook. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in!”

Meer info is hier te vinden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Bevrijdingsdag Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?