Bewust Gezond Markt Apeldoorn

Dinsdag 28 mei 2024

Door Jasmijn ten Napel

De Bewust Gezond Markt Apeldoorn biedt een platform om te leren hoe je op een natuurlijke manier je gezondheid kunt verbeteren, met aandacht voor de mens als geheel. De markt vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024 in wijkgebouw De Stolp in Apeldoorn.

Wat te Verwachten

Bezoekers kunnen op de markt diverse stands bezoeken waar zij informatie kunnen krijgen, vragen kunnen stellen en zelf ervaringen kunnen opdoen. Het doel van de markt is om te laten zien hoe men op een natuurlijke manier, met aandacht voor de mens als geheel, aan de eigen gezondheid kan werken. Er worden verschillende visies gepresenteerd, variërend van oude tradities tot moderne benaderingen, en van oosterse wijsheden tot westerse kennis.

Workshops

Gedurende de dag worden er diverse lezingen en workshops aangeboden. Deze sessies geven bezoekers de kans om dieper in te gaan op specifieke gezondheidsbenaderingen en om praktische kennis en vaardigheden op te doen. Dit kan helpen bij het maken van keuzes over wat het beste bij hun persoonlijke gezondheidsbehoeften past.

Diverse aanpakken

De deelnemers aan de Bewust Gezond Markt geloven in het ondersteunen en stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ondanks de verschillende invalshoeken, delen zij de visie dat gezondheid wordt beïnvloed door een breed scala aan factoren. Deze factoren omvatten voeding, lichaamsbeweging, ademhaling, ontspanning, buitenlucht, zonlicht, aanraking, zingeving, en de verbinding met zowel jezelf als met anderen en de natuur. Zo kan je tijdens deze markt kennis maken met verschillende visies over bewust gezond zijn. Voor meer informatie over de deelnemers en het programma van de Bewust Gezond Markt Apeldoorn, kunt u terecht op de website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!