Bier, bier en nog eens bier

Maandag 5 september 2011

Door Redactie

Dat was een feest op het marktplein afgelopen zondag. De weergoden waren goedgezind, het was koopzondag, kortom, alles zat mee voor het bierfeest op het Marktplein. Bijna de voltallige redactie van Apeldoorn Direct was erbij. En wat hadden we het gezellig.
Eerst munten halen. € 2,00 per stuk, maarrr….de munten die je overhield mocht je terugbrengen en kreeg je je geld retour, goede zaak! En voor 1 munt kreeg je een bierglas. Daarmee kon je langs de verschillende standjes lopen om bier te proeven. Zo gezegd zo gedaan dan maar. Wat een straf!
Dus op naar stand nummer 1, 2,3,4 en vijf…en zo waren er nog meer. Maar als je die allemaal afgaat ben je ladderzat. Nummer vijf was heerlijk en ik geloof dat wij unaniem een ander nummer (geen idee meer welke)  in de put hebben gegooid, bah, wat een vies bier is er te koop!
Er was ook aan de kleintjes gedacht, want er was een speciale hoek voor kinderen ingericht waar je kon springen, pannenkoeken eten, schminken, sjoelen en nog veel meer. Een groot succes want het was er beredruk zagen wij. Daarnaast was er volop muziek in verschillende stijlen wat rondliep over de markt en een beetje theater over het terrein. Ook erg leuk om naar te kijken! Wij waren nog nooit geweest, maar dit is echt een aanrader voor volgend jaar. Enorm lekkere relaxte sfeer met heerlijk vertier. Uiteraard speelde het weer ook een grote rol, maar dat mag ook wel een keer deze zomer.
Mocht je denken, bah!…ik lust geen bier. Geen paniek, er waren ook heerlijke wijnen te krijgen voor 1 munt. Top!

Foto: Ingeborg Leerkes

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!