Bijzondere opening Westpoint galerie

Maandag 16 november 2009

Door Stadsmens

De kunstenaars van Westpoint Galerie aan de Handelstraat 2 in Apeldoorn organiseren het weekend van 28 en 29 november weer hun maandelijkse open huis. En een bijzondere happening dit keer. Speciaal voor de komende feestperiode presenteren zij zich zowel gezamenlijk als individueel met hun eigen kijk op de komende feestdagen. Maar er is meer te beleven.
Kunstenaar Jack Liemburg heeft opdracht gekregen om een deelnemende auto van de Amsterdam Dakar Rally te beschilderen. Jack is hiervoor benaderd door Maud Koekoek en Stefan Meulman, een stel uit Amsterdam dat de werken van Jack in een meubelboulevard had zien hangen en direct verliefd werd op zijn stijl. De beschildering van de auto is op beide dagen te zien en wordt live vastgelegd door diverse landelijke en locale media. Publiek is hierbij natuurlijk van harte welkom.

De Amsterdam-Dakar Rally is de grote benefiet tegenhanger van de bekende Parijs Dakar rally. De bedoeling is om met een auto van minder dan € 500,- en louter sponsorgeld de rally met succes te beëindigen. De auto wordt aan het eind geveild en de opbrengst is voor een goed doel. De Amsterdamse rallyrijders gaan op 13 februari 2010 op weg naar Afrika met hun beschilderde Volvo 940TD. Meer informatie over de rally is te vinden op www.amsterdamdakar.nl

Naast Jack, houden ook Frans Polman, Renée Krijgsman, Emiel Bruggeman, Ingrid Wierts en Hanspeter Nagtegaal weer open atelier. Meer informatie over Jack en Westpoint is te vinden op www.jacksart.nl en www.westpointgallery.nl. Westpoint Galerie is geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Fotografen worden uitgenodigd deze dagen aanwezig te zijn. De mooiste live paint foto levert een orgineel Jack schilderij op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!