Blikmobiel bij de Eglantier: Gelderland steunt opkikker actie

Woensdag 13 december 2023

Door Redactie

De gehele provincie Gelderland zet zich deze maand in voor Stichting Opkikker. Het initiatief draait om het inzamelen van zoveel mogelijk statiegeldblikjes en flesjes om gezinnen met zieke kinderen weer te laten stralen. Omroep Gelderland gaat de komende week de provincie door met hun blikmobiel. Op maandag 18 december tussen 10.00 en 12.00 uur staat het blikmobiel bij het winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn.

Lever jouw steentje bij

Deze keer presenteren Frank Oosterwegel en Esther Stegeman het tv-programma ‘Kerst vier je samen’, deze statiegeldactie is daar een onderdeel van. Vanaf 18 tot en met 24 december staan zij op diverse locaties in Gelderland met de blikmobiel. Of je nu maar drie flesjes thuis hebt liggen of een hele krat vol, ieder flesje en blikje telt! Kom gezellig langs bij de blikmobiel bij winkelcentrum De Eglantier en lever jouw statiegeld in.

Ondersteuning voor gezinnen

Stichting Opkikker biedt lichtpuntjes aan gezinnen waarvan één of meerdere kinderen ziek zijn. Met speciale Opkikkerdagen worden gezinnen een hele dag in de watten gelegd. De stichting zorgt voor een activiteitenprogramma dat volledig is afgestemd op de wensen en interesses van alle gezinsleden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!