Boschbad Apeldoorn verwelkomt honden op High Tea

Donderdag 14 september 2023

Door Tristan Zandstra

Het zwemseizoen van het Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn komt ten einde, maar niet voordat ze twee jaarlijkse terugkerende evenementen hebben gepland. Er staat een High Tea voor honden op het programma, gevolgd door het hondenzwemmen op zondag 24 september. Zowel zwemliefhebbers als hun harige vrienden kunnen zich opmaken voor deze afsluitende festiviteiten, die plaatsvinden in het recreatiebad.

High Tea in Boschbad

Op donderdag 21 september kan je tussen 11.30 en 13.00 uur genieten van een verrukkelijke High Tea met een scala aan zoete en hartige lekkernijen. Het is een kans voor zwemvrienden van het Boschbad om samen het zwemseizoen af te sluiten. Tickets voor de High Tea zijn tot 19 september verkrijgbaar, zowel online op de website van het Boschbad als aan de kassa.

Ochtendprogramma

Het hondenzwemmen begint op zondag 24 september, met een zwembad vol Berner Sennenhonden en Newfoundlanders. Van 10.00 tot 12.30 uur is het zwembad exclusief gereserveerd voor de leden van Lola’s Berner Sennen – Newfoundlander wandel- en evenementen club. Naar verwachting zullen meer dan 200 honden deelnemen aan deze verfrissende plons in het recreatiebad.

Middagprogramma

Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur zijn alle hondenbezitters van harte welkom om samen met hun geliefde viervoeters een duik te nemen in het recreatiebad. Het inschrijftarief bedraagt een klein bedrag per hond, ook hier voor zijn tickets te koop aan de kassa van het Boschbad of op hun website. Bovendien zijn toeschouwers die willen komen kijken ook van welkom.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!