Help de bevolking van Oekraïne

Brapop zingt Hazes

Vrijdag 29 april 2016

Door Redactie

brapop

De avond voor BRAPOP (14 mei) zal in het teken staan van Andre Hazes. Gedurende de avond zullen alle artiesten meerdere nummers van Andre Hazes zingen en gaan de artiesten met elkaar een duet aan.

Naast de muziek van Andre Hazes is er ook ruimte voor andere vooral nederlandstalige feestmuziek. Het programma van de avond voor BRAPOP is samengesteld met medewerking van Hans Carras van Super Hollands. Het is ieder jaar weer een hele puzzel om een mooi programma neer te zetten. Daar zijn we wederom in geslaagd aldus de organisatie.

Het liefst hadden we Andre Hazes junior naar het Zuiderpark gehaald maar helaas is dit financieel niet haalbaar voor ons. We willen graag dat BRAPOP gratis toegankelijk blijft en de prijs voor een consumptie ook nog te betalen blijft zodat iedereen kan genieten van dit gezellige festival . BRAPOP moet het dit jaar ook voor het eerst zonder subsidie doen dus zomaar even een “naam” boeken is er op dit moment niet meer bij. We moeten creatief zijn omdat sponsoren ook moeilijk te vinden zijn en daarom zal BRAPOP dit jaar zich vooral toespitsen op de beleving!!

Voor BRAPOP zelf zijn we ook al redelijk ver met het programma en hopelijk kunnen we dit jaar toch 1 of 2 leuke namen bekend maken. Tips zijn en blijven altijd welkom.

De Avond voor BRAPOP sluit aan op het Springtime Festival dat ook in het Zuiderpark wordt gehouden. Springtime staat vol met mooie, leuke en goede bands en De band Meneer van Zanten sluit het Springtime festival af. Dit is een mooie overloop naar de avond voor BRAPOP aldus organisatoren Bernard ’t Jong en Ronald Amse.

Op zaterdagavond 14 mei zullen de volgende artiesten hun opwachting maken: Ronald Reijnhart (Hazes imitator), Martijn Joostema, Super Hollands, Ramon Soer, zanger Maico. Het geheel wordt omlijst door DJ Robbie Kee. De avond voor BRAPOP begint rond 19:30 uur en de toegang is zoals gebruikelijk gratis.

Alle informatie over Springtime en BRAPOP kunt u terug vinden op www.brapop.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?