CASA doet zijn intrede in Apeldoorn

Maandag 20 augustus 2018

Door Redactie

Interieurwinkelketen CASA opent op 25 augustus de deuren in Apeldoorn. De internationale winkelketen met zo’n 500 vestigingen in negen Europese landen, zet daarbij de opmars van CASA in Nederland voort.

De nieuwste Nederlandse CASA shop is gevestigd aan de Deventerstraat. Het pand onderging de afgelopen weken een uitgebreide make-over, met als resultaat een industriële look, volledig in lijn met het vernieuwde CASA-concept.

CASA besteedt veel aandacht aan de uitwerking van inspirerende presentaties in de winkels. Klanten krijgen zo ideeën aangereikt voor het creëren van een gezellig thuis. Winkelmedewerkers zullen klanten daarbij adviseren en begeleiden. Het personeel van CASA Apeldoorn heet iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te komen ontdekken en zich te laten inspireren.

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen ze klanten meer laten genieten van het leven thuis. De winkel is zo ingedeeld dat de klant op ontdekking gaat door verschillende werelden: Tafel, Keuken, Tafel- en keukentextiel, Badkamer & opbergen, Interieur & decoratie, Seizoenen. Interieurtrends worden op de voet gevolgd. Om het assortiment verrassend en inspirerend te houden, worden er elk seizoen drie frisse stijlen gepresenteerd.

De opening van CASA Apeldoorn volgt in de nationale uitrol van CASA in Nederland. Deze nationale uitrol gebeurt in twee fases waarvan de eerste winkels nog voor het einde van dit jaar hun deuren openen. In 2019 volgen in fase twee de overige winkels.

De winkel opent aan de Deventerstraat 7B, 7311 BH Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!