CCR All Stars Band speelt Gigant plat

Maandag 13 mei 2024

Door Peter Vroon

Precies om 20 uur lopen de heren het podium op en meteen na het eerste nummer staat de bomvolle zaal al op zijn kop. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers hangt rond de zestig jaar en het is duidelijk dat de CCR Al Stars Band een tijdperk vertegenwoordigt van de ‘Boomers’  van weleer.

De totale show duurde anderhalf uur. Na een half uur spelen hielden de heren een pauze om daarna nog een uur te knallen. Het is vooral een feest van herkenning uit een zeer mooie periode uit de popmuziek en Gigant heeft deze topband weer naar de popzaal gehaald.

Ovatie

Voor  een show met spetterende momenten is bij de band geen sprake. Maar juist de juweeltjes van de nummers staan echt als een huis en roepen stuk voor stuk juichkreten en een ovatie op voor de band. Alle bekende hits komen langs zoals ‘Who stopped the rain, I put a spell on you, Cottenfields back home, Have you ever Sheen the rain, Proud Mary en Suzi Q’.

Het optreden heeft een groot gehalte van een muzikale jukebox wat haast onvermijdelijk is bij tribute bands zoals CCR All Stars Band. Het aanwezige publiek genoot met volle teugen en de band genoot uiteraard van alle positieve ‘vibes’ die de zaal hun gaf.

Oude successen

Dit optreden kan de boeken ingaan als een avondje genieten op oude successen van weleer en het is duidelijk dat de 60-plussers gewoon heerlijk willen genieten en dat er een enorme behoefte is aan tribute bands.

12 mei, Popzaal Gigant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!