Club Entrance wil titel “Beste Gaybar” prolongeren

Dinsdag 25 september 2012

Door Redactie

Vier keer op rij is het ze reeds gelukt. Zowel in 2008, als in 2009, 2010 en 2011 werd de enige echte Apeldoornse gaybar Club Entrance verkozen tot beste gaybar van Nederland. Dat zeggen althans de stemmers van de gerenommeerde site Gaysite.nl die jaarlijks deze competitie onder de lezers uitschrijft. Maar liefst 27.500 stemmen werden in totaal genoteerd.

Doordat de Apeldoornse bar al meerdere malen is bekroond met deze prestigieuze prijs, weten homo’s en lesbiennes (maar ook hetero’s) uit het hele land Apeldoorn te vinden. Elke keer weer proberen de mensen van Club Entrance met originele themafeesten te komen. Inmiddels zijn de schuimparty’s niet meer weg te denken, maar ook kerst in Club Entrance is een feest op zich. Bovendien staat er elke week weer een andere DJ om de variatie er in te houden. Ook is Club Entrance dé plek waar iedereen nog met regelmaat op zondag terecht kan voor een potje ouderwets karaoke.

De lat ligt daarom hoog om elke keer maar weer eerste te worden. Tijdens de huidige verkiezingen ligt Club Entrance echter nog steeds op koers. Wil jij ook dat de Apeldoornse gaypride weer uitgeroepen wordt tot beste gaybar van Nederland, stem dan HIER.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!