Condoleance register voor overleden 12-jarige jongen

Vrijdag 30 november 2012

Door Redactie

Bij voetbalclub Apeldoornse Boys kan zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur het condoleanceregister worden getekend voor de 12-jarige speler die woensdag tijdens de training overleed.
Zaterdag vanaf 10.30 uur kunnen spelers en ouders/verzorgers in de kantine samenkomen om bij de dood van de speler van D4 stil te staan. Hierbij is ook slachtofferhulp aanwezig.

Alle wedstrijden van Apeldoornse Boys gaan komend weekeinde niet door. Deze week zijn de trainingen al afgelast. Ook gaat het Sinterklaasfeest van de voetbalclub niet door.

Volgens de club werd de speler van D4 op het veld onwel. Reanimatiepogingen van zijn leider, een ouder en later van ambulancepersoneel mochten niet baten. “De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar het was te laat. De traumahelikopter was zelfs onderweg”, zegt clubvoorzitter Ton Heerts.

De verslagenheid bij de voetbalclub is volgens de voorzitter groot. “Ik weet nog niet waaraan de jongen is overleden, dat is iets voor later. De zaak is als een bom ingeslagen bij de club. De eerste zorg gaat nu naar het team en naar de moeder van de jongen.”

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!