De Apeldoornse fotograaf, dat ben jij!

Dinsdag 18 juni 2013

Door Redactie

De Apeldoornse fotograaf, dat ben jij!

De tweede editie van APELDOORN FOTOSTAD vindt plaats van 5 september tot 19 oktober 2014. Net als in 2012 zijn er diverse thema’s en projecten. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang. Professionele fotografen en amateurfotografen werken mee en nemen zelf deel aan Apeldoorn Fotostad.

En jij kunt ook meedoen! Want: de Apeldoornse Fotograaf, dat ben jij. In aanloop naar Apeldoorn Fotostad kun je je foto’s delen via #fotostad055. Deze foto-feed zul je tegenkomen op diverse plekken, digitaal en in-real-life. Zie nu ook rechtsonder op de hoofdpagina van ApeldoornDirect. Je plaatst je eigen foto’s door ze op Instagram te plaatsen met de hashtag #fotostad055, binnen enkele minuten zie je je eigen foto terug op de foto-feed op Apeldoorn Direct. Instagram is dé foto-app voor iOS en Android.

ApeldoornDirect verzorgt dit project in samenwerking met Apeldoorn Fotostad. Op deze manier bevorderen we de belangstelling voor fotografie in het algemeen en het tweejaarlijks fotofestival in het bijzonder.

Informatie over Apeldoorn Fotostad 2014 vind je op www.fotobiennale.nl
De foto-feed #fotostad055 vind je op deze website en op www.fotostad055.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!