Help de bevolking van Oekraïne

De Asselse2Mijl

Vrijdag 9 september 2011

Door Ingeborg

Aanstaande 7 oktober wordt alweer de derde editie van het hardloopfestijn DE ASSELSE2MIJL gehouden. Edities 2009/2010 waren zo succesvol dat de org cie heeft gemeend om een vervolg te geven.

Nieuw in editie 2011 – bedrijvenloop
Om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen is er de bedrijvenloop. Ingrediënten zijn minimaal 2 vrouwelijke en 2 mannelijke hardlopers die met zijn vieren een beste tijd gaan neer zetten en waarvoor we een 1e, 2e en 3e prijs hebben. U begrijpt dat de extra aandacht in de pers een extra gelegenheid en kans is om uw bedrijf in de picture te brengen.

Aanbieding
Av’34 verzorgt voor deze gelegenheid een 2-tal clinics voor de bedrijvenloop. Laat je collega’s, mede-ondernemers in de gelegenheid een professionele clinic te volgen.
–    dinsdag avond 20 september van 18.30 uur tot 19.30 uur
–     zaterdagmorgen 1 oktober van 10.30 uur tot 11.30  uur.
Locatie kunststofbaan Orderbos en … belangrijk: deelname is gratis!

Route
In 2009 werd voor het eerst de Asselse2Mijl gelopen. De loop maakte deel uit van de officiële opening van de Asselsestraat na de herinrichting. Reden voor de organisatie om de heen-en-weer-wedstrijd precies over twee Engelse mijl te laten lopen: de Asselse2Mijl.  Anders dan de andere jaren is de start/finish en entertainment op 1 plek centraal namelijk Asselsestraat/Henri Dunantlaan.

Zie agenda van Apeldoorn Direct voor nog meer informatie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?