De LaTour traploopwedstrijd. Meedoen kan nog

Vrijdag 21 mei 2010

Door Stadsmens

Binnenkort heb je de mogelijkheid om Apeldoorn te zien vanuit La Tour, het hoogste gebouw van de stad. maar daar moet je wel at voor over hebben. Je gaat met de trap en zo snel je kan. Op 29 mei staat de LaTour traploopwesdstrijd op het programma.

De Traploopwedstrijd wordt georganiseerd door Achmea Apeldoorn in samenwerking met Nieuwsblad Stedendriehoek en eigenaar van La Tour NSI. Een rage die is komen overwaaien uit Amerika, waar wekelijks wel een gebouw beklommen wordt, via de trappen natuurlijk. Het is een echte ultieme uitdaging. Durft u de uitdaging aan met een team van vier personen om de snelste tijd neer te zetten bij het beklimmen van de ca. 352 treden? Schrijf u dan in met uw bedrijf. De kosten bedragen slechts € 10.00 voor vier personen.

Voor uw inspanning wordt u zeker beloond. Er zijn fraaie prijzen beschikbaar gesteld door Achmea Nieuwsblad Stedendriehoek. Onder meer voor het snelste team, de snelste loper en het meest ludieke team. Tegenliggers krijgt u niet, want wanneer u boven bent en genoten heeft van het uitzicht, mag u met de lift weer naar beneden. Ook wanneer u uw visitekaartje beneden in de daartoe bestemde bak deponeert, maakt u kans op een prachtige prijs. En oefenen? Dat kunt u alvast thuis doen op uw eigen trap!

 De ultieme uitdaging te zwaar? Kom dan gerust kijken, het wordt een leuk spektakel. De traploopwedstrijd begint zaterdag 29 mei om 12:00 uur. Tot dan. Inschrijven of vragen kan via e-mail: apeldoorn-noord@achmeahealthcenters.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!