De NVM Open Huizen Dag is terug van weggeweest. Ga goed voorbereid op stap met 123Advies.

Donderdag 23 maart 2023

Door Nikki Vredenberg

De NVM Open Huizen Dag terug van weggeweest. Op zaterdag 1 april kunnen potentiële kopers meer dan 150 huizen bezichtigen zonder afspraak. Als er dan een leuk huis tussen zit is het natuurlijk wel prettig om snel te weten of de woning haalbaar is en wat dit financieel betekent, daarom opent ook 123Advies die dag haar deuren. Iedereen is welkom op de vestiging Eglantier, vrijblijvend en zonder afspraak.

Ook ‘open huis’ bij 123Advies

Loop tijdens de Open Huizen Dag zonder afspraak binnen bij 123Advies zodat je gelijk kunt kijken wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn. De Open Huizen Dag biedt de ideale mogelijkheid om te ontdekken wat er in Apeldoorn te koop staat. Zie jij jezelf al wonen in één van de huizen? Dan is het wel zo prettig dat je direct te weten krijgt of het kan en wat dan de (maandelijkse) lasten zijn. Het team van 123Advies staat je graag te woord.

NVM Open Huizen Dag 2023

Huizen bezichtigen kan best een uitdaging zijn, maar wie kent een huis beter dan de eigenaar? Tijdens de Open Huizen Dag staan de woningeigenaren zelf klaar om jou hun huis te laten zien en alle vragen te beantwoorden.  Zo kun je heel laagdrempelig huizen bezoeken zonder dat er een makelaar aan te pas komt. Bekijk op Funda de deelnemende huizen in de gemeente Apeldoorn.

Waarom 123Advies

Ontdek het gemak van een hypotheek via 123Advies. Het team van veertien enthousiaste medewerkers uit Apeldoorn is je graag van dienst. Het team kent iedere straat en kunnen het breedste scala aan geldverstrekkers aanbieden. Bij geldverstrekkers kan gedacht worden aan een grote bank zoals Rabobank of een ‘groene’ bank zoals Triodos Bank, maar ook verzekeraars en pensioenfondsen. Bij 123Advies dus gegarandeerd de beste deal op basis van rente en voorwaarden, met een servicelevel dat je het vertrouwen geeft dat je verdient. Geen wonder dat ze zo hoog scoren op Google en Advieskeuze, met vijf glimmende sterren en een klantwaardering van 9,8 op de website advieskeuze. Laat 123Advies je helpen zoals ze zelf graag geholpen worden.

Wat kun je verwachten

Dankzij het ervaren team van 123Advies krijg je binnen 15 minuten een volledige check zodat je goed voorbereid op pad kan. Zij raden aan om loonstroken en, indien van toepassing, een overzicht van je hypotheek mee te nemen. Dan geven zij direct een berekening mee hoe de aankoop van de beoogde woning er financieel uit komt te zien.

Wees welkom

123Advies, hét onafhankelijk hypotheekadvies kantoor van Apeldoorn, opent zaterdag 1 april van 11:00 uur tot 15.00 uur haar deuren voor alle woonvragen. Ze zijn gevestigd op De Eglantier 325 A & B in Apeldoorn.

Wil je niet wachten tot 1 april? Maak een vrijblijvende afspraak met één van de onafhankelijke hypotheekadviseurs van 123Advies. Ook voor zaterdag 1 april is er nog gelegenheid in de agenda. Bel: 055- 790 88 11 of klik hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!