De snackende mens

Woensdag 16 februari 2011

Door StrangeArt

Niets leukers dan op een zaterdagmiddag over de markt te slenteren. Een diversiteit aan mensen en er wordt voluit gesnackt.
Genietende gezichten, zonder gêne het lekkere naar de mond brengend, de mond openen en al kauwend het eetbare wegslikken, en dat alles zonder mes en vork. Het is een heel intiem moment, dit in de mond stoppen, een handeling die zich normalerwijs in kleine gezinskring afspeelt.

Dit snacken is “klasseloos”, nette heren in pak, in joggingbroek, dames met “net uit bed haar” of “net van de kapper”. Je ziet aan de mensen dat dit niet het enige voedsel is wat men nuttigt. Het is gewoon de lekkere trek die bevredigd wordt.
Waarschijnlijk staat één van de gefotografeerde personen morgen in de keuken een drie sterrenmaaltijd te koken, een ander let de volgende dag op de calorieën

Om dit fenomeen, het klasseloos snacken zonder mes en vork, als uiting van “Gebeurtenissen in de openbare ruimte” weer te geven worden in dit boek 101 snackende mensen afgebeeld, bij voorkeur “geklikt” tijdens het “afhap” moment, zie:

 

http://www.xs4all.nl/~rrump/e-Book/index.htm.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!