De Toekomst

Dinsdag 13 juli 2010

Door Sjaan van der Gaauw

Sjaan van der Gaauw is helderziend en heldervoelend medium. zij deed o.a. mee aan het RTL 4 programma ‘Het Zesde Zintuig’. Onlangs vestigde zij zich in Apeldoorn en schrijft ook columns.

Als Medium krijg je te maken met mensen die erg gericht zijn op wat er in de toekomst gaat gebeuren. Het gaat om het Nu en wat je mag leren van elke ervaring zodat je er geestelijk rijker van wordt. Mijn intentie als medium is mensen hier bewust van maken en laten inzien waar je vastloopt. Zo bepaal jij uiteindelijk zelf of jij de stappen in je toekomst aandurft. Angst is een grote valkuil en het volgende voorval is me altijd bijgebleven.

Er kwam iemand voor een consult, ik voelde en zag dat haar angst heel groot was, wat was daar de reden voor? Ze wilde iets over haar toekomst weten. Ik zei dat ik geen toekomst voorspelde en stelde voor dat ze naar huis ging. Toen ze, in tranen, haar jas van de kapstok pakte,vroeg ik haar wat haar zo bang maakte. Vol verbijstering hoorde ik dat zij 25 jaar geleden bij een waarzegster was geweest die haar had voorspeld dat ze binnen nu en twee weken dood zou gaan. Toen begreep ik waar haar angst vandaan kwam. Ik pakte haar hand: “Iedereen gaat dood, ook jij. Maar niet over twee weken, dat kan ik je voor 100 procent garanderen. We spreken af dat je mij over een maand belt en dat je dan nog steeds op deze aarde rondloopt.” De angst leek nog niet geheel weg.
Na ruim een maand kreeg ik een telefoontje waarop een stem zei: ‘Sjaan ik leef nog en ben zo blij. Kan ik nu komen, ik heb toch nog wel hulp nodig om mijn angsten onder controle te krijgen.’
De dag dat ik haar het consult gaf heb ik haar laten inzien hoe ze er in de toekomst beter mee om kon gaan, ze had er jarenlang mee rondgelopen en er een enorme spier- en gewrichtspijn aan overgehouden.

Door het verleden achter je te laten wordt je bewust hoe je je eigen toekomst kan creëren. Geloof altijd in jouw eigen toekomst. Mijn motto is:  laat je nooit bang maken over de toekomst …die toekomst dat ben je zelf.

Foto: Jeroen Taalman

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!