De week in vogelvlucht: Top 5 week 51

Zondag 21 december 2014

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Woensdag 17 december: Opening 4-baansweg Zutphensestraat

Vanaf 16 december is de Zutphensestraat een 4-baans weg. Afgelopen dinsdagmiddag werd dit officieel bekrachtigd toen twee motoragenten met zwaailichten en daarachter twee auto’s met knipperlichten over de Zutphensestraat reden.

Lees meer –>

 

 

2| Donderdag 18 december: Stembureau op het centraal station

D66 vindt het belangrijk dat er zoveel mogelijk Apeldoorners gaan stemmen. De partij denkt dat een stembureau op het centraal station daaraan een bijdrage kan leveren.

Lees meer –>

 

 

3| Donderdag 18 december: Scootmobielpool nieuwste voorziening van de gemeente Apeldoorn

Geen eigen scootmobiel, maar wel de mogelijkheid er eentje te lenen voor een dag of weekend. De scootmobielpool is het nieuwste voorbeeld van een algemene voorziening van de gemeente Apeldoorn.

Lees meer –>

 

 

4| Vrijdag 19 december: Jarige Hollander Techniek haalt € 11.000,- aan giften op

Hollander techniek bestaat 40 jaar en dat was reden voor een feestje. En waar een feestje is, daar komen geschenken. Hollander techniek vroeg echter geen geschenken voor zichzelf, maar voor de inloophuizen voor kanker. In totaal is er € 11.000,- opgehaald!

Lees meer –>

 

 

5| Vrijdag 19 december: Pop Up Park 055 in Oranjerie officieel geopend

Afgelopen donderdag 18 december 2014 opende eenheidsmanager Ruimtelijke Leefomgeving Symone de Bruin het eerste indoorpark van Nederland: Pop Up Park 055.

Lees meer –>

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? Laat het weten in een reactie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!