De week in vogelvlucht: Top 5 week 6

Zondag 8 februari 2015

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Dinsdag 3 februari: Het gedrocht genaamd: de “Budgetpolis”

Thuiszorg, passend onderwijs, de wet WMO, huishoudelijke hulp, ziekenhuisbezoek, ziektekostenverzekeringen, polissen. Noem het maar op. Momenteel zijn er met alle grote veranderingen in de zorg veel zaken om je druk over te maken of niet natuurlijk. Toch kan ik het niet laten. Dat zal wel ’t aard van t beestje te maken hebben.

Lees meer –>

 

 

2| Donderdag 5 februari:Terugblik actie Voedselbank 31 januari 2015

Op zaterdag 31 januari 2015 vond op initiatief van GroenLinks de derde grote boodschappenactie voor de Voedselbank Apeldoorn plaats wat maar liefst 17.000 producten en 76 kratten met overige producten opleverde.

Lees meer –>

 

 

 

3| Donderdag 5 februari: Flavium: Krasse knarren swingen na ruim 45 jaar nog als jonge honden

Flavium, wie kent ze niet. De bluesband met Apeldoornse roots is ruim 45 jaar geleden opgericht en speelde afgelopen weekend een thuiswedstrijd. Poppodium Gigant werd voor de afwisseling Bluespodium Gigant.

Lees meer –>

 

 

4| Donderdag 5 februari: Politienieuws: Leden criminele organisatie opgepakt voor afpersing en uitbuiting

n een omvangrijk onderzoek naar een criminele organisatie in Apeldoorn heeft de politie op dinsdag 3 februari twee belangrijke verdachten aangehouden. Onder leiding van het Openbaar Ministerie doet de politie al geruime tijd onderzoek naar een groep verdachten die zich bezighouden met afpersing, uitbuiting en witwassen.

Lees meer –>

 

 


5| Zaterdag 7 februari: War Horse ijzersterk van start in Orpheus Apeldoorn!

War Horse het wereldwijde theater fenomeen galoppeerde gisteren voor het eerst in een bijna uitverkochte schouwburg Orpheus te Apeldoorn.

Lees meer –>

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? Laat het weten in een reactie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!