Duurzaam winkelen bij DekaMarkt Imkersplaats

Donderdag 7 december 2023

Door Redactie

Na ruim twee weken sluiting is de vernieuwde DekaMarkt aan de Imkersplaats weer geopend, zo meldt de supermarktketen op haar Facebook-pagina. De supermarkt, gesloten sinds 20 november, viert haar heropening.

Make-over

Op sociale media kondigt het team diverse veranderingen aan, waaronder ‘een complete make-over met nieuwe koelingen, diepvriezers, kassa’s, een bloemenafdeling, en een overstap naar een gasvrije omgeving’. Door de verbouwing is de winkel nu veel milieuvriendelijker. Er wordt geen aardgas meer gebruikt, alle lampen zijn vervangen door led-verlichting en er is een koelsysteem dat verspilling tegengaat. Ook heeft de DekaMarkt zelfscankassa’s aan de winkel toegevoegd.

Enthousiast

Supermarktmanager Eugenius Venema is enthousiast; “De wijk de Maten is echt een hypermoderne supermarkt rijker. Als je binnenkomt zie je gelijk de artikelen voor een makkelijke en gezonde maaltijd. Die maaltijden komen uit onze eigen keuken, smaken als zelfgemaakt en zijn supervers. Een ander pareltje vind ik de uitgebreide bloemenafdeling. Er valt nog veel meer nieuws te ontdekken. Ik nodig iedereen uit om te komen kijken, ruiken en proeven.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!