Dennis Weening in Apeldoorn

Dinsdag 14 december 2010

Door Ingeborg

Op zondag 19 december 2010 wordt om 12.30 uur op het Leienplein het Doe Boek uitgereikt door Nanda Roep aan Dennis Weening, bekend van So you think you can dance.
Dit interactieve kinder Doe Boek in geschreven door Merith van Otterloo en geillustreerd door Tessa Heijmer. Het boek bevat verschillende activiteiten die voor kinderen makkelijk uitvoerbaar zijn en te maken hebben met eten. Zo leren kinderen hoe ze potloodkoekjes kunnen maken maar ook hoe een moestuin aangelegd moet worden. Het hele weekend zullen er op de kerstmarkt op het Leienplein diverse kinderactiviteiten verzorgt worden waaronder ook een placemat die ook in het Doe boek zit. Deze activiteiten zijn gratis toegankelijk.
Een deel van de opbrengst zal gaan naar Stichting Let’s Care. Een stichting die zich inzet voor mishandelde en verwaarloosde meisjes op de Filipijnen. Met de opbrengsten van dit boekje leren de kinderen o.a. hoe ze daar zelf eten kunnen verbouwen. Je steunt dus een goed doel als je dat boekje koopt en je haalt een leuk interactief boek in huis voor je kinderen!
Kom aankomend weekend dus naar het Leienplein!

Foto: Doe fabriek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!