Doen we ’t of doen we ’t niet? Zomervakantie 2021: wat doe jij?

Dinsdag 8 juni 2021

Door Redactie

Archief | Ilma en Rob van Zeeland

Voor een zomerserie op Apeldoorn Direct in juli en augustus zijn wij benieuwd naar verhalen over wat jij deze zomer gaat doen. Ga je zoals elk jaar naar je favoriete vakantieland of heb je besloten in verband met de coronasituatie toch maar even in Nederland te blijven? Laat het ons weten en wie weet interviewt een van onze verslaggevers jou binnenkort over je plannen voor de zomervakantie.

Vorig jaar besteden we al aandacht aan de eerste ‘coronazomer‘. Zo spraken we Ilma en Rob van Zeeland; zij hadden al een huisje gereserveerd in Spanje, maar dat ging toch niet door. Dus besloten ze uiteindelijk naar Zeeland te gaan. En we maakten een verhaal over Fred en Gera Bessembinders. Ook zij besloten in Nederland te blijven. Het gezin ter Weer daarentegen ging ‘gewoon’ naar Italië, maar probeerde wel drukke plekken te vermijden en meer tijd door te brengen in de natuur. Interessante verhalen, want iedereen stond er weer anders in.

Coronazomer

Maar hoe is het dit jaar? De grenzen zijn weer wat meer open én veel mensen zijn gevaccineerd, iets waar vorig jaar nog helemaal geen sprake van was. Vind je 1 ‘coronazomer’ wel genoeg en ga je nu toch ‘gewoon’ naar het buitenland? Of blijf je in Nederland en heb je de hoofdprijs betaald voor een huisje op een vakantiepark? Vertel ons in het kort jouw verhaal. Dat mag onder dit bericht op Facebook, door ons een privébericht te sturen of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!