Draait Apeldoorn nou door of niet?

Vrijdag 24 mei 2013

Door Ingeborg

Gisteren was de eerste dag van Apeldoorn Draait door! En wat heeft de organisatie een pech. Het kwam met bakken de lucht uit.
Toch was ik nieuwsgierig en trotseerde ik de regen richting binnenstad.

Eerst bij de fotografen in de Korenpassage kijken. Voor tien euro een foto van jezelf laten maken, het loopt niet storm. De thee was lekker en warm en uiteraard was het gezellig want deze mensen kende ik. Na een uur toch maar verder kijken.
Richting Deventerstraat waar de modeshow aan de gang was. En ja, dat zag er een beetje sneu uit. Koud, weinig publiek, drie rode matjes als loper en mensen die er met de fiets gewoon doorheen liepen. Ook onbeschoft trouwens.

Toen via de Hoofdstraat naar de Oranjerie. In een winkel maar eens gevraagd wat voor speciale acties zij hadden voor dit weekend. Eigenlijk hadden ze geen extra acties dan anders. Dat valt dan tegen. Maar gelukkig zag ik ook winkels die wel speciale acties hadden voor deze dagen.
Voor de rest in de Oranjerie niks bijzonders te zien of te doen.

Ik wilde de veilingmeester wel eens zien, maar helaas was ik net te laat in de Asselsestraat. Wel was daar de rondrijdende DJ te horen, dus snel daar heen gelopen. Ach…dat was ook sneu. Het kwam nog steeds met bakken de lucht uit (is dat nou hagel?) en er was dus ook niemand. Ik heb met hem te doen.
Op de terugweg loop ik nog even bij Henri Bloem naar binnen, waar ook geen gasten zijn voor de wijnproeverij.
Maarrr…”morgen verwachten we meer mensen, sowieso is het op vrijdag altijd drukker, en we hebben er morgen en zaterdag ook lekkere hapjes bij”.

Nat en koud beland ik bij Martins voor een flinke kop thee om warm te worden.

Goed initiatief maar enorme pech met het weer en ik mis de échte gave acties. Ik heb ze niet gezien, maar misschien heb ik het gemist. Zijn er lezers die iets gaafs hebben gescoord?

Ik hoop voor de organisatie dat het vandaag en morgen droog blijft en alle Apeldoorners flink geld gaan uitgeven in de binnenstad én de Asselsestraat!

Voor het programma kijk hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!