Drie aanhoudingen tijdens stapavond

Maandag 16 januari 2012

Door Redactie

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 15 januari drie mannen aangehouden in het uitgaansgebied van Apeldoorn. De politie, gemeente en horecaondernemers werken actief samen aan een veilig uitgaansgebied.

Een portier meldde om kwart over één dat hij geslagen was door een lastige klant. Tijdens een worsteling had de klant zijn kleding kapot getrokken. Agenten kwamen ter plaatse en hebben een 24-jarige man uit Maastricht aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten.

Een 18-jarige jongen uit Hilversum is rond 02:00 uur aangehouden nadat hij een mes bij zich bleek te hebben. Hij is op het politiebureau ingesloten voor nader verhoor. Het mes is in beslag genomen en wordt vernietigd.

Rond 03.40 uur kwam er een melding van mishandeling binnen. Een 20-jarige jongen uit Groningen zou geslagen zijn en liep hierbij een bloedneus op. Agenten hebben een onderzoek ingesteld en korte tijd later is 18-jarige Apeldoorner, die aan het signalement voldeed, aangehouden. De jongen is meegenomen naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!