Drie voor de prijs van een in Gigant.

Zaterdag 12 mei 2018

Door Gerard Oltmans

Wellicht was twee voor de prijs van een, een betere keus geweest. De Apeldoornse band Pangea, mocht de aftrap doen in Gigant. Ik geef het je te doen om het publiek op te warmen als ze duidelijk wachten op Steffen Morrison. Het was een matig bezette zaal waarvan een deel nog binnen liep tijdens het tweede optreden. Tja en dan kun je goede muziek maken, hupsen en springen en het publiek uitdagen, maar dan is het hard werken. Blijkt lastig.

Daarna was het de beurt aan Samuel Jack een singer-songwriter uit Engeland die hard knokt voor zijn bestaan. Mooie stem, goede muziek, goede recensies en gastoptredens. Waard om door te breken, maar zie er maar eens tussen te komen. Dat optreden had langer mogen duren, rustige opbouw en daarna de soul van Steffen. Het publiek genoot en liet die waardering ook blijken met warm applaus. Voor een impressie; You Tube: Surrender

En toen begon het wachten, het podium was al omgebouwd maar blijkbaar moest Steffen eerst nog iets belangrijks doen of zo, een andere reden kan ik zo snel niet bedenken. Hij had geluk dat er vrienden en fans in de zaal stonden die in de tussentijd zichzelf vermaakten, maar het duuuurde wel.

Dan wordt ook duidelijk waarom Steffen de hoofdact is, onder het grote publiek bekend geworden door zijn optreden in de Voice of Holland. Mister Soul die de zaal in beweging kreeg. Met muziek die vanzelf de heupen lieten deinen….. de rest van het lijf kwam er als vanzelf achteraan. Op deze man had het publiek gewacht. Er werd gedanst en er werd om “more” geroepen. Zoals een goede entertainer betaamt geef je “more” zodat iedereen met een swingend naijlen, weer naar huis kan.

Gigant 11 mei 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!