Help de bevolking van Oekraïne

Drie workshops bij 100 Talentvolle Vrouwen op 6 juni

Donderdag 26 mei 2016

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

100 Talentvolle Vrouwen

Op het programma van ‘100 Talentvolle Vrouwen’ voor maandag 6 juni staan drie workshops. De gratis bijeenkomst is bedoeld voor vrouwen die zoeken naar (ander) werk of die zich willen bezinnen op hun toekomst. In juni zijn er workshops met voor elk wat wils: Styling, Innerlijke krachten en Eerste indruk.

De avond vindt plaats in de Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsalterrein, ingang Noord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur ben je al welkom. Meer informatie en aanmelden kan via de website: www.100talentvollevrouwen.nl. Klik naar de agenda.

 

Eerste indruk met kleding en contact

Je uiterlijk is een belangrijk communicatiemiddel bij het zoeken van een baan. In de workshop ‘Styling, laat zien wie je bent’ gaan we onder andere in op de do’s en don’ts van je kleding bij een sollicitatiegesprek of een netwerkbijeenkomst. Aan de hand van vragen wordt een kort persoonlijk advies gegeven.

De workshop ‘de innerlijke krachten van elke vrouw’ focust op de verschillende krachten die zich in je roeren als je beslissingen neemt en helemaal voor jezelf kiest of juist gericht bent op het welzijn van anderen. Deze workshop is echter al vol!

Aanmelden kan nog wel voor ‘De eerste indruk en daarna’. Daarbij ontdek je hoe je je kwaliteiten nog beter zichtbaar maakt, hoe je in contact komt met anderen (of niet) en hoe je je netwerk beter kunt benutten om jezelf optimaal te profileren. Je zult verbaasd zijn hoeveel overeenkomsten je ontdekt met je gesprekspartner en daar constructief gebruik van leert maken.

 

Leuke en nuttige contacten

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen dat al ervaren.

 

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?