Edwin Evers Band zegt: Mooi Zo !

Maandag 18 maart 2019

Door Peter Vroon

Edwin Evers met zijn band : De Edwin Evers Band staat garant voor een avondje entertainment. De voormalige Radio DJ kan meer dan alleen presenteren op de radio. Edwin volgt zijn passie en dat is muziek maken. De band die in een uitverkochte Hanoszaal speelde vermaakten het publiek een dikke 2 en een half uur.

Bij Edwin heb je het gevoel of je in een soort grote  Live Radio uitzending zit. Soms heel persoonlijke anekdotes afgewisseld met heerlijke bekende songs van onder andere : Toto, Beatles, Sting, Police, Four Tops, Paul Simon, George Baker, “Croonen” op muziek van Sinatra maar ook een eigen geschreven nummer over zijn oude tante van 92 : Als er niets meer is. Swingende soul afgewisseld met reggae klanken, van semi akoestisch tot stevige rock. De band geeft hun eigen swing aan al deze nummers.

Het theater geeft weer nieuwe mogelijkheden waardoor filmbeelden van zijn held: Cesar Zuiderwijk afgewisseld worden met de typetjes zoals :  Frank de Boer, Peter R, Frans Bauer en vele anderen.

De 13 koppige band verzorgde op voortreffelijke wijze een avondje theater. Mooie  visuals afgewisseld door een mooi uitgekiende belichting. Stil zitten in de Hanoszaal was er af en toe niet bij. Staan , meezingen en klappen was meer regel dan uitzondering. De Edwin Evers Band is niet alleen een feestband maar blijkt ook instaat om theater te verzorgen zonder dat het een moment verveelt.

In April staat de band nog 2 keer in Apeldoorn in een uitverkocht Orpheus.

Hanoszaal, Orpheus. 17-03-2019

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!