Een dikke plus voor Spirit of Winter

Dinsdag 20 november 2012

Door Redactie

Afgelopen weekend voor het eerst naar Spirit of Winter bij Paleis het Loo geweest. Het was de vijfde editie alweer. Het was een middagje van plussen en minnen, waar ik uiteindelijk een dikke plus uitdeel!

Bij aankomst was een van de toegangspaden (ik was lopend) naar het Loo afgesloten. Een beveiligingsjongen sprak ons nogal direct aan met een “wat is de bedoeling?”. Niet heel vriendelijk. Maar goed misschien had ‘ie z’n dag niet. Vol goede moed liepen we richting het goede pad waar we bij binnenkomst al snel in de stemming kwamen. Want wat zag iedere stand er mooi uit, de een nog sfeervoller en winterser aangekleed dan de ander! Je zag er werkelijk van alles, ik heb m’n ogen uitgekeken: Leuke hebbedingen voor in en om het huis tot echte Veluwse streekproducten, proeverijen, snoep, kleding, ambachtelijke broden, delicatessen, sieraden, laarzen en ga maar door. Je kon zelfs infrarood cabines kopen! Enorm hebberig werd ik ervan.

Ook heb ik heerlijk mensen gekeken. Opvallend was dat veel bezoekers zich in bijpassende Engels country stijl uitgedost hadden. Heren met jachthoeden en lange wandellaarzen, dames in hetzelfde soort laarzen, poncho’s en warme jassen. Past natuurlijk helemaal bij het winterfair sfeertje!

Wat ik wel gek vond, is dat je 17,50 entree moest betalen. Want bij iedere stand betaalde je gewoon voor wat je kocht, waarom dan die hoge entree? Vooruit: je kon meteen een kijkje in het paleis nemen, maar daar kwam ik toch niet voor?

Al met al ga ik volgend jaar zeker terug. Organisatie was top (als buurtbewoner heb ik 0 parkeeroverlast gehad) het sfeertje was super en ik vond het leuk dat er zoveel verschillende soorten stands stonden. Complimenten!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?