Een enthousiast zwemmaatje voor Dion gezocht

Woensdag 14 juni 2023

Door Redactie

Dion is een vrolijke jongen van 16 jaar oud met een matig verstandelijke beperking. Hij woont op een woongroep met andere jongeren buiten het terrein van ‘s Heeren Loo. Hij kan duidelijk aangeven dat hij het leuk vindt dat je er bent. O.a. vanwege zijn PDD NOS heeft hij veel interesse voor bepaalde onderwerpen.

Ook gaat Dion erg graag naar het zwembad. Het liefst met leuke faciliteiten, zoals een glijbaan. Hij zou erg graag eens per week/eens per twee weken met een maatje naar het zwembad gaan. Hij heeft zijn zwemdiploma A en B. In het zwembad speelt hij graag; zoals snorkelen, een balletje gooien of van de glijbaan afgaan. Hij heeft nabijheid nodig en is niet verkeersveilig. Met z’n tweeën is het gezelliger dan alleen! 

Wat vraagt Dion? 

Hij kan op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag tussen 14.30 en 17.30 uur iedere week, of om de week op de vrijdag of zaterdag. De frequentie is in overleg. ’s Heeren Loo zoekt een vrijwilliger die hem aandacht en nabijheid geeft en die duidelijk kan zijn. Zijn begeleiders helpen je op weg en vertellen je alles over de begeleidingsmethode “geef me de 5”. 

Hou je van zwemmen en lijkt het je leuk om Dion te zien stralen in het zwembad? Reageer dan op deze vrijwilligersvacature.

Voor meer informatie/aanmelding: ’s Heeren Loo Locatie Apeldoorn | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem- Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!