Geslaagd Business Event gemeente Apeldoorn

Dinsdag 30 september 2014

Door Redactie

© Sprangh Fotografie

De winnaars van het Business Event gemeente Apeldoorn zijn bekend. De prijs voor Rabo Starter van het Jaar ging naar Hospitainer van Rolof Mulder. In de categorie MKB en Detailhandel ging de award naar Gé Hendricksen van Banketbakkerij Maassen. In de derde categorie Industrie en Dienstverlening, mocht Emmy en Erik Hollander van Hollander Techniek de award mee naar huis nemen.

Maandagavond 29 september vond het Business Event gemeente Apeldoorn plaats in het Theater & Congrescentrum Orpehus. De avond werd gepresenteerd door tv-presentator en cabaretier Ruben Nicolai. Ad rem en geïnteresseerd interviewde hij de negen genomineerden, hij bleek een echte entertainer.

Om 19:15 uur werden de genomineerden voorgereden in prachtige auto’s van Wensink naar de rode loper, waar ze verwelkomd werden door de jury, college van de gemeente Apeldoorn, businesspartners en overige betrokkenen bij het Business Event gemeente Apeldoorn. Om 20:00 uur begon het officiële programma. Dit jaar was er gekozen voor een nieuwe opstelling op het podium. De genomineerden zaten met Ruben Nicolai, juryvoorzitter Angelique Hommes en de prijsuitreiker aan een grote tafel en gingen zo het gesprek met elkaar aan. Na het officiële programma was er de gelegenheid voor alle aanwezigen om te netwerken en zakelijke contacten te leggen.

In de categorie Rabo Starter van het Jaar reikte Edwin Boekhorst, directievoorzitter van Rabobank Voorst, de award uit aan Rolof Mulder. De jury bepaalde voor 50% wie de winnaar
in deze categorie was. De overige 50% werd door het publiek bepaald. Middels stemmen via sms werd duidelijk dat Hospitainer de winnaar was. De overige genomineerden in de categorie waren Passtore en Traiteur Delicat.

Na deze categorie kwam Henry van Hattem, namens Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs, op het podium. Zij hebben de financiële quick-scan uitgevoerd onder de genomineerde bedrijven. Tevens verlootten zij een ballonvaart onder de aanwezigen die een visitekaartje hadden achter gelaten.

Wethouder van de gemeente Apeldoorn Olaf Prinsen werd uitgenodigd aan tafel om de award in de categorie MKB en Detailhandel uit te reiken. Juryvoorzitter Angelique Hommes maakte bekend dat Banketbakkerij Maassen de winnaar was. Naast Banketbakkerij Maassen waren ook Arroca B.V./Asiades en Agrozone genomineerd. De award in de categorie Industrie en Dienstverlening werd uitgereikt door Dries Crama, voorzitter VNO-NCW Stedendriehoek, aan Emmy en Erik Hollander. Naast de winnaar Hollander Techniek, waren Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel en Divitel genomineerd in deze categorie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!