Een goed begin van een goed weekend

Vrijdag 21 oktober 2011

Door Randy Gasper

Foto gemaakt met iPhone 3GS

Bolle Jopie reageerde op mijn blog over mijn parkeerirritaties. Hij stond verbaasd dat juist ik, de rasoptimist zelve zich had laten verleiden tot het posten van een negatief bericht. Ik wilde natuurlijk alleen maar de mensen een beetje helpen opvoeden, middels een remindertje, maar tegelijkertijd bedacht ik me dat Bolle Jopie gelijk had.

Ik zie in alles wel kansen en mogelijkheden. Oké, niet in alles. Zo zie ik Libië in mijn optiek nog geen democratie worden, maar dat weet ik wel weer zo te draaien dat de definitieve val van hun leider (ik ga de naam niet noemen om spelvauten te voorkomen) dat het land er een betere toekomst van gaat maken.

Maar nu wijk ik kilometers van het Apeldoornse af. Even terug naar onze realiteit. Deze dag moet ik positief beginnen, niet omdat ik wil, maar omdat ik het gewoon ook echt ben. En daarvoor is immers ook alle reden toe. Er staat een leuk en sportief weekend voor de boeg in Apeldoorns, er begint vandaag een mooi festival , in CODA kan men Forest Fairytales bezichtigen en in Gigant spelen weer leuke bandjes. Je hoeft je dus echt niet te vervelen.

Bovendien begint het weekend – laten we vandaag stiekem alvast meerekenen – met een prachtige herfstzon en zorgt de ochtendkou voor een prachtige herfstfoto gemaakt in het Oranjepark.

Dus hier… Pak aan die positiviteit! En voor straks een mooi weekend.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek Oranjepark Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!