Een kroeg moet leven (Volver in SamSam)

Dinsdag 28 februari 2012

Door StrangeArt

StrangeArt

 

Na een turbulent uitgaansleven, waar de drank meer bepalend was dan de ambiance, is deze oudere man rustiger geworden. Als oudere ga ik nog steeds een beetje het “uitgaansleven” in, maar nu om de omgeving en de muziek. Vooraf wordt de agenda bekeken en bepaald waar het zinvol is om naar toe te gaan. De activiteit moet vrolijk zijn, de mensen niet te agressief  (dus niet de  klapperij waar alleen maar jongeren komen) en er moet wat te fotograferen zijn.

Misschien ben ik beperkt door mijn onwetendheid maar SamSam en het Bluescafé zijn eigenlijk de enige kroegen die bezocht worden. Zijn er meer gelegenheden waar live muziek is en er alcoholvrij wit bier wordt geschonken? Meld het dan even!

Ter zake
Afgelopen donderdag heb ik geluisterd naar Volver, ze hadden een try-out in SamSam VOLVER is een koorproject met oorspronkelijke Argentijnse muziek. Spaanstalige liederen in allerlei stijlen als zamba, chamamé, milonga en tango. Liederen over leven en dood, wiegeliedjes, liederen over het harde werk op katoenplantages en natuurlijk over de liefde. Muziek van bekende namen als Astor Piazzolla, Mercedes Sosa, Carlos Gardel, Atahualpa Yupanqui.

Een aanrader! Op 21 april spelen ze in het ACEC. Reserveren voor de concerten (aanbevolen vanwege het beperkte aantal zitplaatsen)  kunt u doen via volver@live.nl (vermeld lokatie en aantal).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek Tentoonstelling Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!