Einde van AGOVV in zicht?

Woensdag 5 december 2012

Door Ingeborg

Peter Vroon

Is het dan eindelijk zover?

Na ontzettend veel jaren ploeteren, met geld schuiven, slechte resultaten, nieuwe ideeën, vertrek van spelers en trainers, vertrek van twee commissarissen, nu ook het vertrek van Ton Heerts en Ronald Kort.

Kortom AGOVV zit diep, heel diep in de problemen.
Er wordt zelfs gesproken dat de club niet kan garanderen dat het het einde van dit seizoen haalt. De verplichtingen die hierbij horen, zoals salarissen betalen is al langer een probleem.

En dan hoor je toch nog ‘in de wandelgangen’ dat er mensen binnen AGOVV weer bezig zijn met een nieuw stadion. Ik snap niet hoe het mogelijk is dat je daar mee bezig kan zijn, terwijl je club er zo wankel voorstaat.

Onderstaand bericht kwam zojuist binnen:

Ook voormalig directeur Jan Artz maakt zich veel zorgen over zijn oude club. “Ik zou het vreselijk vinden als mijn clubje ophoudt te bestaan. Het doet me pijn als ik hoor ze weer zoveel problemen hebben, terwijl ze met Henk Timmer en Andries Ulderink kundige mensen hebben binnengehaald. Ik verneem nu dat alleen Ad van der Molen nog over is. Ik heb hem ooit als sponsor binnengehaald. Hij dacht dat hij het trucje zelf ook beheerste. Maar hij bleek een machtswellusteling”, vertelt hij tegenover Omroep Gelderland.

“Ik vertrok, maar na mij bleek ook niemand met hem te kunnen werken. En dat zie je nu weer met Henk Timmer Die is veel te professioneel en dat dit zou botsen met Ad, was te voorspellen. Henk kreeg de credits en dus heel veel aandacht, dat vindt Ad niet prettig.”

“Ad is zeker geen oplichter, hij heeft veel goeds gedaan voor AGOVV en met zijn geld de club meerdere malen van de ondergang gered. Maar hij kan beter als sponsor met een biertje op de tribune zitten. Hij denkt dat hij Joop Munsterman is, maar hij lijkt meer op een stripfiguur.”

“AGOVV mist nu kundige mensen als Dolf Wille en Wim van Elswijk. Erg als je ziet dat de club een paar jaar geleden met John van de Brom als trainer nog zo floreerde en nu weer zo in de problemen zit.”
Bron: www.elfvoetbal.nl 

Stop er mee. Geef het op. Je hebt er genoeg tijd en geld in gestoken. Wordt alsjeblieft weer een amateur club. Dat ging prima. Dat kunnen jullie goed.
De ambitie voor betaald voetbal is écht te hoog gegrepen, dat blijkt keer op keer maar weer.
Of zit ik er enorm naast?

Profvoetbal in Apeldoorn...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!