Even voorstellen: Aefke ten Hagen

Vrijdag 30 juni 2023

Door Aefke ten Hagen

Met veel plezier stel ik mezelf voor. Mijn naam is Aefke ten Hagen en sinds juni dit jaar schrijf ik mee aan Apeldoorn Direct. Ik ga de rubriek In Beeld doen en heb inmiddels al een aantal artikelen geschreven!

Wie ben ik?

Sinds twee jaar woon ik in Apeldoorn. Ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek en heb na mijn achttiende op verschillende plekken in Nederland gewoond. Ik heb in onder andere in Nijmegen gestudeerd, in Arnhem gewoond en uiteindelijk ben ik jarenlang in Utrecht blijven hangen. Ik ben getrouwd met een man en samen hebben we twee zoons. De jongens zijn ontzettend blij met onze keuze om naar Apeldoorn te gaan verhuizen. Ze kunnen nu zelfs in de tuin voetballen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag. Boeken, columns, interviews of artikelen. Verder lees ik veel. Ik ben daarom ook meteen begonnen met een boekenclub toen ik in Apeldoorn kwam wonen. Daarnaast hebben we met boekenclubgenoten het Literom opgericht. Alles wat met lezen en literatuur te maken heeft: count me in!
Verder sport ik zo vaak mogelijk, ik luister naar mooie podcasts en ik ga regelmatig op stap met vrienden.

Meer over mij

In het dagelijks leven werk ik als hoofdredacteur voor een magazine in de zorg. Alles wat met maatschappelijke relevantie te maken heeft, verdient mijn volle aandacht. Ken of ben jij iemand die mee wil doen aan de inspirerende rubriek In Beeld? Mail me!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!