Even voorstellen: stagiair Kevin van Es

Woensdag 1 februari 2023

Door Kevin van Es

Een onbekend gezicht op Apeldoorn Direct, genoeg reden om mij even netjes voor te stellen. Ik schrijf sinds eind januari artikelen voor Apeldoorn Direct. Ik heb bijna mijn hele leven in Apeldoorn doorgebracht, dus ik ken alle uithoeken van de stad. Vanaf nu ga ik artikelen schrijven over van alles wat zich binnen de grenzen van Apeldoorn afspeelt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Kevin van Es, ik ben 21 jaar en ik woon al mijn hele leven in Apeldoorn. Ik moet wel eerlijk opbiechten dat ik geen geboren Apeldoorner ben, ik ben namelijk geboren in Utrecht. Ik ben opgegroeid in de maten en woonde op loopafstand van mijn basis- en middelbare school. Ik zit in het examenjaar van de opleiding mediaredactie medewerker op het Landstede in Zwolle. Tegenwoordig woon ik aan de rand van het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van de stad. Vanaf mijn zevende tot elfde heb ik op judo gezeten, daarna heb ik zes á zeven jaar gevoetbald bij Groen Wit ’62. In mijn vrije tijd wandel ik graag richting het centrum om een hapje of een drankje te doen. Ook loop ik graag een rondje hard in de prachtige bossen rondom Apeldoorn en volg ik wekelijks kickbokslessen in Apeldoorn. Verder ga ik vaak op stap met mijn vrienden, lees ik veel sportboeken en luister ik naar verschillende podcasts.

Meer over mij

Ik ben nieuwsgierig en wil alles weten, hierdoor bijt ik mij graag vast in een onderwerp waar ik me dan helemaal in verdiep. Ik lees graag de (online) krant zodat ik volledig op de hoogte ben van het laatste nieuws. Ik vind het interviewen van mensen met een verhaal mega interessant en leerzaam. Ik probeer alles in mijn leven positief te benaderen en denk in oplossingen indien mogelijk.

Wat ga ik doen?

De komende maanden ga ik stage lopen bij Apeldoorn Direct. In deze periode wil ik vooral schrijven over wat er in de stad speelt. Ik hoop alles te weten te komen wat er in mijn stad omgaat. Over de talloze evenementen, de opening van een nieuwe winkel in het centrum en andere zaken die de Apeldoornse lezer aangaat. Ik wil de lezer een beeld geven over de ontwikkelingen binnen de stad. Naast het schrijven van artikelen heb ik voor mijn stage ook leerdoelen. Zo wil ik mijn schrijfvaardigheid aanscherpen en hoop ik meer te leren over interviewtechnieken en alles daaromheen.

Als je een tip of vraag hebt, kan je mij altijd bereiken. De mailbox: kevin@apeldoorndirect.nl staat 24/7 voor je open!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!