Even voorstellen: Tristan Zandstra

Dinsdag 5 september 2023

Door Tristan Zandstra

Aangenaam, mijn naam is Tristan. Mijn naam zul je vast en zeker weleens voorbij zien komen. Sinds kort loop ik stage bij Apeldoorn Direct. Hier ben ik vooral bezig met schrijven. Dus bij deze stel ik mij eventjes voor.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tristan Zandstra en ik ben 22 jaar oud. Vaak word ik jonger ingeschat, maar het is toch echt zo! Zelf woon ik in een klein dorpje onder Apeldoorn genaamd Eerbeek. Ondanks het feit dat ik niet in Apeldoorn woon, ken ik de stad best goed. Veel van mijn familie en vrienden wonen in de stad, dus in het weekend ben ik hier vaak te vinden. Ik heb veel hobby’s maar helaas niet alle tijd. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, luister ik naar mijn favoriete muziek of ben ik bezig in de sportschool.

Mijn opleiding

Ik volg de opleiding mediaredactie op het ROC Aventus in Apeldoorn. Het heeft even geduurd voor ik iets had gevonden wat ik wilde doen, maar toen ik deze opleiding voorbij zag komen wist ik het gelijk: dit wil ik doen! Nu zit ik in mijn tweede jaar waarin ik direct begin met een stageperiode. 

Wat ga ik doen?

Tijdens mijn stage hoop ik veel te leren over hoe een redactie te werk gaat, ik zou graag bijvoorbeeld een redactievergadering willen bijwonen. Daarnaast hoop ik te leren hoe je omgaat met een fotocamera, wil ik mezelf verdiepen in het interviewen van mensen en nog veel meer. Ook ga ik vele soorten nieuwsberichten schrijven over van alles en nog wat binnen de stad!

Meer over mij

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig. Ik ben altijd wel benieuwd naar hoe iets werkt, of waarom iets zo is. Daarnaast volg ik alles rond het laatste nieuws en vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen in de wereld, waar dan ook.

Heb jij nog vragen voor mij, tips of iets anders?
Mijn mailbox staat altijd voor je open: tristan@apeldoorndirect.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!