Expositie, open dagen en workshops

Maandag 10 juni 2013

Door Redactie

In het atelier aan de Hoofdweg 57 in Loenen is op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2013 werk te zien dat is gemaakt door mensen met weinig energie. De organisatie is in handen van de Stichting MOEd.

De stichting zet zich in voor mensen die ten gevolge van een ziekte of aandoening chronischvermoeid zijn en daardoor buitengesloten raken. De stichting wil deze mensen met elkaar in contact brengen door het organiseren van cursussen.

De afgelopen maanden is er gewerkt met twee groepen van 6 tot 8 personen. De resultaten van het beeldend werken worden getoond in een expositie.

De officiële opening van de expositie is op zaterdag 22 juni 2013 om 14.00 uur. De tentoonstelling is daarna geopend tot 16.00 uur. Ook op zondag 23 juni is de expositie van 14.00 tot 16.00 uur geopend.

Er is een mogelijkheid om op zondag van 14.30 tot 16.00 uur deel te nemen aan een gratis workshop voor volwassenen “ monotype” (druktechniek).
Voor mensen die zich aangetrokken voelen om op deze wijze bezig te zijn met lichaam en geest, zijn deze open dagen een mogelijkheid om te komen proeven van wat deze cursus voor u zou kunnen betekenen.

De cursussen worden gehouden in Loenen en Apeldoorn.

Voor meer informatie en/of opgave voor deelname aan de cursus in het najaar kan contact opgenomen worden met secretaris Henny Tiemessen van de stichting MOEd. Tel:055-5053076,

info@stichtingmoed.nl of www.stichtingmoed.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!