Extra informatiemomenten Zonnepark Apeldoorn

Woensdag 24 augustus 2016

Door Redactie

De opdracht voor het eerste deel van Zonnepark Ecofactorij is verstrekt. Ruim 1200 ZonDelen zijn inmiddels verkocht. Daarom kan met de bouw van het eerste, grootste gedeelte van het Zonnedak worden begonnen. Voor het tweede deel zijn nog ZonDelen beschikbaar. deA houdt donderdag, zaterdag en maandag extra informatiemomenten voor belangstellenden.

Coöperatie deA realiseert het zonnedak op de Ecofactorij om daarmee meer duurzame energie in Apeldoorn op te wekken. Het dak wordt mogelijk door de bedrijven en particulieren die ZonDelen aanschaffen. Het zonnedak wordt geplaatst op het bedrijfsgebouw IJsseldijk 8. Dit pand bestaat uit twee delen. Op het eerste, grootste deel is ruimte voor ruim 1236 zonnepanelen, op het tweede gedeelte kunnen 864 zonnepanelen worden geplaatst. Omdat op dit moment ruim 1250 ZonDelen verkocht zijn, kan worden begonnen met de bouw van het eerste, grootste deel van het zonnedak. De opdracht ervoor is verstrekt aan Mulder Duurzaam te Apeldoorn.

Vragen stellen Zonnepark Ecofactorij
Voor op het tweede deel zijn nog ca. 850 ZonDelen beschikbaar. Een ZonDeel kost €335. Deelnemers krijgen dit bedrag in vijftien jaar terug mét daarbovenop een rentebonus. Speciaal voor belangstellenden die nog vragen hebben over het zonnepark, is deA donderdagochtend vanaf 9.00 uur aanwezig op de biologische markt aan het Leienplein. en zaterdag van 11.00 tot 15.00 op het Raadhuisplein.

Maandagavond 29 augustus is er inloopavond op Ecofactorij 18. Tussen 19.00 en 21.00 uur is er gelegenheid om langs te komen.

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!