Feestelijk event Orden wordt grOOt

Donderdag 27 juni 2013

Door Redactie

Rob Feber

Onder de titel ‘Orden wordt grOOt’, vindt er op vrijdag 5 juli tussen 16.00-20.00 uur een levendig event plaats rond de speelplaats en het voetbalcourt bij de Spitsbergenschool aan de Morinistraat 6.
Er is veel te doen en te zien die dag. De activiteiten zijn bedoeld voor alle kinderen en jongeren in de wijk Orden en Drieschoten. Ook ouders zijn welkom. Meedoen is gratis, vooraf opgeven is niet nodig.

‘Orden wordt grOOt’ is het eindevent van het project ‘grOOt wOrden in Orden’ dat voortvloeit uit de Brede School Orden. In het afgelopen schooljaar zijn in dit kader tal van activiteiten en initiatieven samen met bewoners en talenten uit de buurt uitgevoerd. Op plekken als Kindervreugd, het +Punt, het Sprengenhonk, het voetbalcourt, theater Merlijn en Studio Safe vonden workshops, clinics en evenementen plaats.

Tijdens het feestelijke event op 5 juli kan de jeugd meedoen aan een voetbaltoernooi, diverse workshops, zoals sieraden maken, linoleum snijden, drumcomputer spelen en muziekinstrumenten maken van afval uit de wijk. Er kan worden genoten van muziek van o.a. DJ Kya. Ook is er een fotoexpositie
te zien en een presentatie van de maquettes van de Happy Kids Route door Orden die de kinderen zelf hebben gemaakt. Een boekenverkoop, schminken, theater en spelletjes maken het feest compleet.

Dit event wordt georganiseerd door bewoners en vrijwilligers uit de wijk Orden in samenwerking met de Brede School, 7312 en de Wijkraad.
Het is ook een opstap naar volgend jaar waarin met elkaar nog meer activiteiten onder de noemer ‘Orden wordt grOOt’ voor kinderen en jongeren
worden georganiseerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!