Foodfestival Lepeltje Lepeltje verhuist naar Bevrijdingsweekend in Beekpark

Dinsdag 7 maart 2017

Door Redactie

Gerard Oltmans

Bevrijdingsdag wordt op 5 mei in Apeldoorn groots gevierd op Lepeltje Lepeltje in samenwerking met poppodium Gigant in het Beekpark. Na twee jaar op het Park Haven Centrum verhuist het foodfestival van datum en locatie. Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd terwijl er toffe bands en DJ’s spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor een heerlijk weekend lang de vrijheid vieren.

,,We zijn heel blij dat we met Lepeltje Lepeltje en de Gigant de vrijheid kunnen vieren in het groene Beekpark. We starten hiermee een traditie voor de komende jaren. Het Beekpark ligt bovendien zeer centraal en is uitermate geschikt om een sfeervol decor te bouwen voor een feestelijk weekend”, zegt Maurice van de Berkt, organisator.

BEVRIJDINGSDAG in samenwerking met GIGANT, markant in cultuur.
Op vrijdag 5 mei pakt Lepeltje Lepeltje samen met poppodium Gigant groots uit. Verschillende toffe bands en dj’s uit het land pakken het podium. Tevens zal er gezamenlijk worden opgetrokken in de ontwikkeling van het randprogramma, aansluitend op het thema Bevrijdingsdag. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

ETEN
Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

MUZIEK
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt.

MARKT
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

KINDEREN
Voor de kleinste bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen.

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje werkt graag samen met Apeldoornse partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of speel je in een toffe band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com.

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn
Vrijdag 5 t/m zondag 7 mei: Bevrijdingsweekend
Beekpark, Apeldoorn
www.lepeltje-lepeltje.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Bevrijdingsdag Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!