Fotochallenge: Bijzondere bestuurders

Donderdag 10 december 2020

Door Apeldoorn Pakt aan

Wat kunnen we allemaal wel gebruiken in deze vreemde tijd? Een beetje positieve aandacht voor mensen die het verschil maken. En in het bijzonder bij verenigingen, clubs en stichtingen. De bestuurdersacademie Apeldoorn organiseert daarom de fotochallenge ‘Bijzondere bestuurders’.

Want we kennen allemaal wel zo iemand met een bijzonder talent. Die bij elke ontmoeting een berg energie met zich meebrengt, of altijd even tijd voor een praatje. Die de inkomsten en uitgaven altijd perfect op orde heeft, of beschikt over een enorm organisatietalent. Die jullie op een verrassende manier in de media kan brengen. Die dag en nacht klaar staat voor je vragen. Die weet dat dat een goede samenwerking jullie verder brengt.

Jouw bestuurder

Dus: zoek of maak een grappige, mooie, verrassende of andere kenmerkende foto van jouw bestuurder. Beschrijf in 1 of 2 zinnen waarom deze persoon het verdient om even in de spotlights te staan. En stuur dit naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl (onder vermelding van bijzondere bestuurders). Zij verzamelen alle inzendingen op de website en delen de leukste inzendingen via haar social media kanalen. Laat weten dat je trots en blij bent met jouw bestuurder, misschien wel in hun moeilijkste jaar.

Bestuurdersacademie Apeldoorn

Zij willen Apeldoornse bestuurders van verenigingen en stichtingen graag verder helpen door het aanbieden van trainingen, inspiratieavonden, specials en maatwerk. Bijeenkomsten waar je wat komt halen en wat komt brengen. Want we doen het allemaal samen. Daarnaast willen ze Apeldoorners die nog niet zo bekend zijn met besturen inspireren en enthousiast maken. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat besturen buitengewoon leerzaam is. Je ontwikkelt jezelf in vele opzichten. En bovenal: het is ook nog eens leuk. Zo helpen we bij het versterken van Apeldoornse verenigingen en stichtingen.

Deskundigen uit Apeldoorn en omgeving leveren belangeloos hun bijdrage. Zij hebben zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector, beroepshalve en als vrijwilliger, hun sporen verdiend en verzorgen/organiseren de activiteiten.

Meer info of contact: Tjeerd Lemstra, Verenigingsondersteuner Sport en Welzijn. Mail naar t.lemstra@stimenz.nl of bel naar 06-50458365.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!