Fotografen Gelrecollectief met de handen in het haar

Woensdag 6 mei 2015

Door Joke de Wolde

Peter Vroon

De fotografen van Gelrecollectief moeten op 1 juni het pand waar hun fotostudio gehuisvest is verlaten. De eigenaar van het pand heeft na zes jaar het contract opgezegd. Dat is erg jammer, want de grote ruimtes waren bij uitstek geschikt om te werken, te exposeren en te ontmoeten. Andere kunstenaars moesten al eerder vertrekken. Waarschijnlijk krijgt het gebouw later dit jaar een andere bestemming. We zijn blij dat wij hier zo lang hebben kunnen blijven maar vinden het natuurlijk erg jammer dat we nu zo snel wegmoeten.

Gelrecollectief zit dus een beetje met de handen in het haar! We zijn naarstig op zoek naar een andere plek. Met al die leegstaande kantoorgebouwen zou dat niet zo’n probleem moeten zijn zou je zeggen. We zoeken een grote ruimte van 200 tot 300 vierkante meter in of nabij het centrum van Apeldoorn. Een wat ouder, ruw gebouw is geen bezwaar. Het is zelfs zo dat een industriële omgeving de voorkeur heeft boven een gestoffeerd kantoor. Aanwezigheid van water, elektra en verwarming is daarentegen wel noodzakelijk.

We stellen het op prijs als degene die ons verder kan helpen contact met ons zoekt. Contactpersoon is Jeroen Taalman, telefoon 0651130035.

op de foto v l n r: Jeroen Taalman, Inez Pleizier, Menno Mulder, Peter Vroon, Joke de Wolde foto: Peter Vroon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!