Geef je moeder een verwendagje cadeau voor Moederdag

Vrijdag 29 april 2016

Door Redactie

Peter Vroon

Nog ruim een week en dan is het weer zover: Moederdag. Op zondag 8 mei worden alle moeders weer even in het zonnetje gezet. Maar wat ga je aan haar geven? Een flesje douchegel? Of een doosje bonbons? Apeldoorn Direct heeft iets leuks bedacht: wij geven een verwendagje weg aan 3 Apeldoornse moeders.

Wat gaat er gebeuren?
Op zaterdag 21 mei tussen 12 en 16/17 uur komen de moeders naar het ACEC-Café aan de Roggestraat 44 toe. Daar krijgen ze een kopje koffie/thee. Dan worden ze onder handen genomen door visagiste Ingrid Vennik (klik hier voor haar FB-pagina). Zij voorziet de moeders van professionele make up die gericht is op fotografie, uiteraard naar de wens van de moeder. Daarna is het tijd voor de shoot. Fotograaf Peter Vroon gaat een mooie, professionele foto maken van de moeder. Deze krijgt ze te zien en de leukste foto krijgt ze via de mail toegestuurd*. En voilá: hét ultieme moederdagcadeau is klaar. Dus geef je moeder nu op!

Wat moet je doen?
Eigenlijk niet zoveel. Geef je moeder op voor deze verwendag/shoot en meld daarbij waarom jouw moeder het verdient om even lekker in het zonnetje gezet te worden. Dit kan door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl onder vermelding van ‘Moederdagactie 2016. De redactie van Apeldoorn Direct kiest 3 moeders uit die op zaterdag 21 mei. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. We maken op zaterdag 7 mei bekend wie er hebben gewonnen, zodat je dit op zondag 8 mei (Moederdag dus) aan je moeder kunt vertellen/cadeau kunt geven.

*Uiteraard is het mogelijk om de foto (of andere foto’s die gemaakt zijn tijdens de shoot) te ontvangen. Dit is dan wel op eigen kosten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?