Genomineerden Apeldoorn Business Awards 2023 bekend

Donderdag 24 augustus 2023

Door Kevin van Es

De genomineerden voor de Apeldoorn Business Awards zijn bekend gemaakt. Diverse Apeldoornse bedrijven zijn genomineerd voor verschillende categorieën. Wie neemt eind oktober met die felbegeerde publieksprijs mee naar huis?

Categorieën

De categorieën bestaan uit: Centraal Beheer Starters, Detailhandel, Groothandel en dienstverlening, Toerisme en horeca, industrie en technologie en Rabobank Maatschappelijke organisaties. Wees wel zorgvuldig met je stem, je mag namelijk maar 1 keer een stem uitbrengen op 1 van de 18 genomineerden.

Genomineerden

Onder de genomineerden staan ondermeer: Bollino’s Broodjes, de Hofdames, restaurant Mr. Murk, cateraar Life’s Delicious, transportbedrijf Beekman Transport, Riant ST&D en nog veel meer Apeldoornse bedrijven. Bekijk de volledige lijst op de site van Apeldoorn Business Awards.

Je stem uitbrengen op jou favoriete bedrijf kan nog tot 25 oktober, 09:00. De Award wordt op donderdag 26 oktober overhandigt aan de winnaars, tijdens de Award Night in Orpheus. Tickets en meer informatie is te vinden op de website van de organisatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!