Getuigen mishandeling gezocht

Dinsdag 23 september 2014

Door Redactie

Joke de Wolde

Zondag 21 september heeft er een mishandeling plaatsgevonden op het terras van een shoarmazaak aan de Hofstraat in Apeldoorn. Een 40-jarige man is aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 38-jarige vrouw uit Apeldoorn. De politie is nog op zoek naar getuigen.

De mishandeling vond rond 16.30 uur plaats. De 40-jarige Apeldoorner zou, toen hij in het voorbijgaan de 38-jarige vrouw op het terras zag zitten, haar meteen hebben uitgescholden en vervolgens mishandeld. Aanleiding zou een relationeel conflict zijn. De vrouw vluchtte de zaak in, en is even later naar het politiebureau gegaan. De politie heeft de 40-jarige man vervolgens aangehouden in de woning waar hij verbleef.

De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling. De medewerkers van de zaak die binnen bezig waren hebben het incident op het terras zelf niet gezien. Daarom komt de politie graag in contact met overige klanten van de shoarmazaak, of voorbijgangers, die tussen 16.30 uur en 17.00 uur mogelijk iets van deze ruzie en mishandeling gezien hebben. Bent u getuige geweest, dan kunt u de politie bellen via 0900-8844.

Bron: politie.nl | Laatste update: 22-09-2014 | 16:27

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!