Gezocht: Samen Sterk-ambassadeur in de wijk

Woensdag 21 maart 2018

Door ApeldoornPaktaan

Archief

Heb je ervaring met verward gedrag, van jezelf of in je naaste omgeving? Wil je een bijdrage leveren aan de acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid in de wijk? En zoek je maatschappelijk zinvol vrijwilligerswerk waarin jij de ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Dan is deze vrijwilligersvacature echt iets voor jou.

Samen Sterk organiseert bewustwordingsbijeenkomsten “in de wijk”. Daar geven ze informatie over wat het betekent om een psychische kwetsbaarheid te hebben en hoe (zelf)stigmatisering werkt. Ze denken mee over wat je als buur, vrijwilliger of winkelier kunt doen voor bewoners met een kwetsbaarheid. Zij kunnen ervaringen delen en vragen stellen over het omgaan met mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Ze zoeken ambassadeurs die willen meegaan naar deze bijeenkomsten.
Als ambassadeur vertel je vanuit je eigen ervaring waar je tegenaan loopt of liep in je buurt. Je denkt mee met de wijkbewoners.
Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met Jolanda Niemantsverdriet, j.niemantsverdriet@samensterkzonderstigma.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!