Help de bevolking van Oekraïne

Gigant eert Johnny Cash

Zaterdag 27 februari 2016

Door Peter Vroon

Peter Vroon

In een afgeladen Gigant speelden de Def Americans op de geboortedag van Johnny Cash de zaal volledig plat. De band, onder aanvoering van Elco Weitering, roerde de harten van alle fans die massaal gekomen waren om alle bekende nummers mee te kunnen zingen.

De sfeer  zat er vanaf het eerste nummer er in en de band speelde met veel enthousiasme en passie de nummers van Cash. Johnny Cash was een man die door zijn indringende nummers het leven vertolkte en de diepe emoties  kon oproepen bij vele mensen. De muziek van Johhny Cash doet dat nog steeds.

De Def Americans is een volwassen band. Als je niet beter weet denk je met een Amerikaanse band van doen te hebben. Maar ze komen uit Brabant. Hulde voor de grote kwaliteit van alle muzikanten.

Kim Woltering vertolkte op een voortreffelijke wijze de stem van June Carter. De zanger benadert echt de stem van zijn held. Elk onderdeel klopt en elk stukje muziek ademt Johnny Cash. De band speelde eerder in Gigant en liet toen al een onuitwisbare indruk achter. Deze avond heeft dit alleen maar versterkt.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?