Giro-actie Apeldoornse binnenstad

Woensdag 6 april 2016

Door Redactie

Op vrijdag 6 mei start de Giro d’Italia 2016 in ons eigen Apeldoorn. De Giro  d’Italia is na de Tour de France de nummer 2 wielerwedstrijd ter wereld.  Apeldoorn is er bijzonder trots trost op dit jaar de start van dit internationale sportevenement te mogen hosten.

In aanloop naar en tijdens de Giro in Apeldoorn worden er vele activiteiten in  en rond Apeldoorn georganiseerd. Ook de winkeliers in de binnenstad van Apeldoorn blijven niet achter en hebben een leuke actie opgezet.

Actie: Wie wint de Giro proloog op 6 mei?
In de winkels in de Apeldoornse binnenstad zijn vanaf 9 april  deelnameformulieren voor deze actie verkrijgbaar. Op de  deelnameformulieren kunnen deelnemers de nummers 1, 2 en 3 van de Giro proloog op 6  mei voorspellen.

De ingevulde deelnameformulier kunnen tot en met 5 mei in één van de drie 2,5 meter hoge roze Giro brievenbussen in de binnenstad (Raadhuisplein, Leienplein, Oranjerie) deponeren. Uit alle goede inzendingen trekt een notaris 1 hoofdprijs van € 250,00 en 10 tweede prijzen van € 100,00 en 10 derde
prijzen van € 50,00.

De winnaars worden per e-mail uiterlijk 10 mei op de hoogte gesteld van hun prijs.  Iedereen kan meedoen en deelnemers hoeven niets te kopen om een deelnameformulier in een winkel op te halen.
Deze actie is georganiseerd onder auspiciën van Stichting Centrummanagement Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!