Goede beoordeling wijnbar Brasserie Martins

Donderdag 12 december 2013

Door advertorial

archief Apeldoorn Direct

Het wijntijdschrift Perswijn brengt één keer per jaar de restaurantgids voor wijnliefhebbers “Grootspraak” uit. In de uitgave die recent is gepubliceerd, is Brasserie Martins als nieuwkomer opgenomen, met een beoordeling van vier wijnglazen. De maximale score is vijf wijnglazen, dus Martins mag heel trots zijn op deze beoordeling.

Een beoordeling met vier glazen houdt in het algemeen in: “Heerlijke plek voor veel goede wijn én hapjes. Dertig á vijftig open kwaliteitswijnen. Veel keus in wijnen per fles. Medewerkers meer dan redelijke kennis van zaken. Goed bewaarsysteem. Bijzondere hapjes. Ambiance past qua uitstraling bij dit niveau. Heerlijke plek voor de wijnliefhebber.”

Extra vermeld werd nog: “Noemt zich brasserie, maar is overdag in feite een fantastische wijnbar, met een geweldige sortering open glazen wijn. De bijzondere wijnselectie is gemaakt op basis van de wijnen van Henri Bloem en mede daardoor heel scherp gecalculeerd. Dat is dus een feest voor de wijndrinker, want waar vind je op de kaart een twintigtal wijnen voor onder de € 5,= per glas? In de middag een “high wine” in plaats van “high tea”. Een “flight” van drie wijnen met hapjes uit de keuken. Voorafgegaan door een glas Cava. Hapjes zijn er wat minder voorhanden, vanwege de focus op lunch en diner. Prima wijnadres.”

Martins timmert leuk aan de weg, waren ze al genomineerd in de top-100 v.w.b. koffielocaties, nu kunnen ze dus ook een zeer positieve beoordeling als wijnbar in hun zak steken. Proost!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!